Vélemények

Idősebb pár

„Csak pozitív tapasztalataink voltak. Végtelenül kedves és segítőkész a személyzet. A szoba teljesen rendben volt, tiszta, korlátozás nélkül használhattuk a klímát és a teraszról pazar kilátás nyílt a Balatonra. A reggeli is nagyon finom és bőséges volt. Balatonfüred és a Szent Kristóf Szálloda abszolút kedvencünkké vált, ha tehetjük, visszatérünk. Mindent köszönünk!" 


Középkorú pár

„Többször szálltunk már itt meg és még szeretnénk máskor is.Jó elhelyezkedésű,közel a Balaton,gyönyörű panoráma az erkélyről. Csendes,nyugodt helyen,tiszta szobák.”


Egyéni utazó

„Könnyen megközelíthető. A szoba ablakai és erkélye csendes mellékutcára néztek, az éjszakai pihenést semmi nem zavarta. A személyzet udvarias és segítőkész. A reggeli bőséges és ízletes. Mindenhol maximális tisztaság, folyamatosan fertőtlenítenek. Kíváló ár/érték arány. Köszönöm, hogy vendégük lehettem. Mindenkinek ajánlom."


Baráti társaság

„"Minden tökéletes volt,ár érték arányban verhetetlen,gyönyörű kilátás van a Balatonra,a szoba tiszta kényelmes volt, mindenkinek maximálisan ajánlom"